Ganzeboom-ICT

software waar uw vereniging wat aan heeft!

De Club administratie software van Ganzeboom-ICT is eenvoudig in gebruik en legt de focus op effici├źntie. Het niet moeilijker maken dan het is, zodat u tijd overhoud voor andere zaken.

Ledenbeheer

Het ledenbeheersyteem vormt de basis van ons software pakket. Deze is eenvoudig te gebruiken en uit te bouwen d.m.v. verschillende module.

Websites

Heeft uw vereniging nog geen website of voldoet deze niet meer aan de huidige eisen. Wij leveren en hosten compelete websites die voeldoen aan uw eisen en wensen.

Maatwerk

Heeft u zelf een goed idee dat u door ons wil laten ontwikkelen dat kan.

Onze Software

Eenvoudig te gebruiken

Niet moeilijker maken dan het is, dat is ons streven.

Sluit aan op uw behoeften

De sotware is eenvoudig uit te breiden met functionaliteiten die voor u van belang zijn.

24/7 support

Een tevreden klant is voor ons belangrijk. Vandaar dat u 24/7 uw vragen bij ons kunt stellen.

Dagelijkse backup

Om te zorgen dat uw belangrijke data niet verloren gaat worden er op onze servers dagelijks backups gemaakt.

Interesse? Contact

Modules

Websitebeheer

Contributiebeheer

Ledenbeheer

automatische gegevens aanvullen op basis van de postcode

Activiteitenbeheer

Online inschrijven

Materiaalbeheer

Materiaal tracking

Tevreden Klanten

Nicole van den Oetelaar

K.P.J. Liempde

Proin iaculis purus consequat sem cure digni ssim donec porttitora entum suscipit rhoncus. Accusantium quam, ultricies eget id, aliquam eget nibh et. Maecen aliquam, risus at semper.

Marie Schrader

DEA Foundation

Computers themselves, and software yet to be developed, will revolutionize the way we learn. Steve Jobs